مشاوره حقوقی رایگان - چک جعل شده و برگشت چک

سلام وقت بخیر
چند سال پیش یه فردی به عنوان م. که یک مخترع هست حالا چه راست چه دروغ میاد و با ما و 3 نفر سرمایه گذار یک کارخانه تولید میزنیم و این ادم و وکیلش مجموع 6 سال قبل با 160 میلیون پول فرار کرده و اون موقع من و یک شریک دیگه فامیل بوده و یک دسته چک صادر کردیم این وسط تمام دست چک توسط شریک دوم که فامیل منه امضا میشه برای شرکت ولی امضا من میمونه که همون فرد این چک به شریک سوم میده برای تضمین که پشت چک هم توسط همین مخترع امضا شده و امضا من این وسط جعل میشه و اون چک فعال و الان بعد چند وقت چک پیدا و چکی که حتی کن خبر نداشتم و امضا جعل میاد و تایید میشه حالا این وسط من هر چقدر اعتراض زدم و شکایت امضا جعل توسط دادگاه هنوز پیگیری ولی اینکه الان دادگاه حتی ماشین من هم توقیف کرده این وسط چه میشه کرد ببخشید که طولانی شد

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما باید در دادسرای عمومی بر علیه ایشان شکایت جعل و استفاده از سند مجعول مطرح کنید و با تعیین کارشناس رسمی دادگستری ، بررسی اصالت امضأ خود را درخواست کنید .
درصورتیکه اثبات شود که امضأ مندرج در چک منتسب به شما نیست ،دادگاه حقوقی رای بر محکومیت شما صادر نخواهد کرد .
موفق باشید