مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی به تبعیت از همسر

سلام، وقتتون بخیر. بنده قبولی آزمون استخدامی سال 97 هستم ولی از اول سال 98 شروع به کار کردم. همسرم (مرد) کارمند بانک هستند و منتقل شدند. آیا با وجود تعهد 10 ساله میتونم منتقل بشوم؟ چون اداره با درخواست حتی مامور به خدمت هم موافقت نکردند. از نظر حقوقی میتونم پیگیر بشوم؟ با کمال تشکر.

پاسخ ها :

انتقالی شغلی به تبعیت از همسر در صورت تعهد خدمت انتقالی شغلی در صورت تعهد خدمت قوانین انتقالی شغلی انتقالی