مشاوره حقوقی رایگان - سلام سوالم برای دیه است

باعرض سلام و خسته نباشید حدود 10ماه پیش بنده به یه اقای نزاع داشتم و طرفم محکوم به پرداخت دیه شده تو رای اومده از زمان وقوع جرم به مدت یک سال دیه را باید پرادخت کند از اجرای احکام یه ابلاغیه برای من اومد که برم اونجا رفتم و به من گفتن باید بری یه حساب بانکی بانک ملی حساب باز کنید و شماره شبا کارت را بیاری اجرای احکام و من این کار را کردم و الان باید چکار کنم که دیه بنده واریز شه به حسابم ممنون از راهنمایتون

پاسخ ها :

حشمت اله  عليجاني عليجانوند

حشمت اله عليجاني عليجانوند :

استان :

با سلام درصورت عدم پرداخت دیه تقاضای اعمال ماده 3 قانون نحوه محکومیت مالی بدی قاضی اجرای احکام