مشاوره حقوقی رایگان - طولانی شدن پرونده

سلام
ساختمان ویلایی بنده در اثر گودبرداری ملک مجاور در سال97 دچار خسارت گردید
در همان زمان درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس را دادم و کارشناس مبلغ 110 میلیون اعلام خسارت کرد
در مرحله بعدی دادخواست به دادگاه ارایه دادم و کارشناس بعدی دادگاه بعد از بازدید از ملک مبلغ 140 میلیون اعلام خسارت نمود
روال پرونده بعد از 2 سال اعتراض و درخواست مجدد کارشناس با مبلغ 160 میلیون به دادگاه تجدید نظر رفت و قاضی حکم قطعی بروز خسارت را صادر کرد اما با مبلغ 110 میلیون 2 سال پیش که هنوز تورم حاکم رخ نداده بود
که این مبلغ را دریافت کردم
سوال بنده این است که برای تورم ایجاد شده طی این 2 سال و گران‌شدن مصالح آیا اقدامی می‌شود کرد ؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
یکی از شرایط مطالبه خسارت تاخیر تادیه این است که طلب خواهان وجه نقد و میزان آن مشخص باشد ،و خوانده با وصف مطالبه از پرداخت آن امتناع نماید .
در موضوع مورد اشاره ، به نظر میرسد چون میزان خسارات وارده به شما مشخص نبوده است ، از زمان تقدیم دادخواست خسارت تاخیر تادیه شامل آن نمیشود ، اما اگر پس از صدور رای ،از پرداخت آن امتناع کنند میتوانید خسارت تاخیر تادیه را مطالبه کنید .
موفق باشید