مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام
بنده 14 سال پیش در مرحله اموزشی خدمت به اتهام همراه داشتن 10 گرم حشیش بازداشت شدم و به زندان حشمتیه (نظامی) فرستاده شدم که به محض ورود انگشت نگاری شدم و بعد از یازده رو به دادگاه انتقال پیدا کردم و حکم قاضی 80 ضربه شلاق بود که بعد اجرای حکم ازاد شدم. به نظرتون الان من برای گرفتن فرزند از بهزیستی اقدام کردم. از من سوء پیشینه خواستن. از پلیس * 10 اقدام کردم. که طی نامه از من خواسته شده به اداره سجلی کیفری مراجعه کنم
ایا سوء پیشینه دارم ؟؟ ممنون

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
بعید است که سابقه کیفری موثر به حساب آید .
موفق باشید

کتایون سراج

کتایون سراج :

اگر شلاق تعزیری محکوم شده باشید سابقه کیفری نیست اما اگر حدی باشد جزء سابقه محسوب می شود اگر نیاز به مشاوره بیشتر باشد با شماره 09303734464 تماس بگیرید