مشاوره حقوقی رایگان - زمین خارج بافت

سلام من پدرم یه زمینی قبل انقلاب از پدرش گرفته که بعد انقلاب سند رسمی داره و الانم سند تک برگ سال 96 داره داخل زمین کلیه انشعاباتم قانونی داره و یه ساختمان دو طبقه با مجوز ساخت و پایان کار از بنیاد مسکن هم داره و یه مجوز کافه رستوران هم داره که الان فعاله و در سال 85 که ساختمانو ساخت تایید دهیاری محل هست که داخل بافته الان برا تفکیک رفتیم منابع طبیعی میگه زمین تو طرح ملی رفته سال 96 الان باید چکار کنیم؟

پاسخ ها :

کتایون سراج

کتایون سراج :

با سلام اگر جز منابع طبیعی باشد تخریب خواهد شد اما جهت مشاوره کاملتر با وکیل مشاوره داشته باشید