مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه نرخ دیه در جراحات بر اثر درگیری و نزاع در سال 1400

سلام ببخشید چند باره درخواست میفرسم ولی نمیدانم چرا تحویل نمیده ببخشید چند تا درخواست بایه موضوع فرستادم من از 9 قسمت دچار جراحت شده ام 1_ جرح حارصه پل بینی 2_ کبودی خلف تنه دو عدد 3_ کبودی و جرح حارصه کتف چپ 4_ جرح حارصه ارنج چپ 5_ کبودی کتف چپ 6_ جرح حارصه کتف راست 7_ کبودی پلک تحتانی و فوقانی چشم چپ و راست 8_ شکستگی قسمت نمایان دندان چهارم خافی فک بالاسمت چپ از قبل سیاه و پوسیده شده به میزان 20 درصد 9_ شکستگی بینی دارد که بدون عیب و فساد بهبود میابد. ارش بند سوم به میزان نیم درصد و ارش بند ششم به میزان نیم درصد دیه کامل انسان می باشد

پاسخ ها :

محمد  صابر

محمد صابر :

با سلام
توجه به اینکه تعیین دیه پس از ارائه نظریه پزشکی قانونی ممکن بوده و قبل از صدور نظریه پزشکی قانونی تعیین دیه در اینخصوص دقیق نبوده لذا چنانچه پزشکی قانونی نظریه خود را اعلام داشته موارد اعلامی پزشکی قانونی را بیان نمایید تا دیه بصورت کامل و دقیق محاسبه گردد.