مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام من نزدیکه یک ساله ترک منزل کردم چون همسرم مشروب میخورد منو در اتاق حبس میکرد و هفته ها هیچی برای خوردن نداشتیم میگفت هنوز اولشه باید بری نون خشکه جمع کنی بخوری با این حال من باهاش زندگی میکردم منو به منزل پدرم برد و چند روز بعدش لباسامم اورد بعد خودم که به منزل برگشتم قفل خونه رو عوض کرده بود و من دیگه نرفتم چند ماه بعد عدم تمکین زد و من محکوم شدم دادگاه رای رو به اون داد چون من هیچ نامه پزشک قانونی نداشتم و ... ولی باز دوباره رفته عدم تمکین زده من بچه ام مریض بود نتونستم برم الان چه اتفاقی پیش میاد ؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

محکوم به تمکین خواهید شد مگر ادعای خود را با شهادت شهود اثبات کنید