مشاوره حقوقی رایگان - افتتاح حساب بانکی

سلام بنده چنتا برگشتی دارم که به یسری اختلاف و شکایت خوردیم حالا جدای این مسائل چک های بنده از نوع قدیمی بودن و مربوط به بانک تجارت اما سوال و مشکل اصلی بنده این هست که حساب دیگه ام مال بانک ملی هستش که مسدود هم نیست ولی کارت عابرمو گم کرده ام رفتم درخواست مجدد بدم گفتن چک برگشتی داری نمیشه
حالا میخوام بدونم ایا مجدد کلا بخوام یک حساب جدید دیگه باز کنم میشه ؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

افتتاح حساب بانکی در صورت چک برگشتی افتتاح حساب بانکی چک برگشتی چک