مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث مادر

سلام و خسته نباشید. آیا ارثی که از طریق پدر به مادرم رسیده که تا به حال او به دنبال حق خود و تقسیم اموال و انتقالات آن نرفته است که برادران آن اموال را تصاحب کردند و به آن سهم نمیدهند. پس از فوت مادرم حتی با این که مادر من هیچ گونه شکایتی مبتنی بر ناراضی بودن در هیچ کجا ثبت نکرده است به من میرسد؟ من میتوانم برای گرفتن آن ها اقدام کنم؟
برای این کار باید چه دادخواستی و به کجا بدهم و دادخواست گرفتن حق اجرت کارکرد 20 سال زمان و خانه چه نام دارد؟ ممنون

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام طبق توضیحات دادخواست مطالبه سهم الارث به مراجع قضایی اجرت المثل استفاده از منزل به نسبت سهم الارث