مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دلیل بدهی صاحب سند

سلام. من یک ماشین را دو سال پیش به صورت وکالتی خریدم و با وکالت یک ماه برای تعویض پلاک و اون رو با همون وکالت بدون زمان به نفر سوم فروختم.
صاحب سند با یک نفر مشکل مالی دارد و برای او حکم توقیف اموال گرفتند و ماشین الان در پارکینگ هست. آیا نفر سوم میتواند از من شکایت بکند؟

پاسخ ها :

توقیف خودرو به دلیل بدهی صاحب سند فروش وکالتی خودرو توقیف خودرو خودرو