مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعویض درب پارکینگ مجتمع برای واحد بدون پارکینگ

با سلام. ما مجتمع 16 واحدی هستیم که 16 واحد انباری و 10 پارکینگ داریم.
مجتمع دو درب ورودی ساکنین دارد و یک درب دو لنگه برقی پارکینگ داشته است که خراب شده است. به جای تعمیر کردن، بدون اطلاع رسانی درب به قیمت 4 میلیون فروخته شده است و 12 میلیون درب کرکره ای برقی کار گذاشته شده است. الان میگویند مابه التفاوت درب را پرداخت کنید تمام واحد ها باید 470 هزار تومان پرداخت کنند.
ما شش واحد که پارکینگ نداریم ولی میگویند باید هزینه پرداخت کنید.
اولا درب قابل تعمیر بوده است و دوما بدون نظر خواهی و اطلاع رسانی درب قبلی را فروختند و درب جدید کار گذاشته شده است.
باید درب تعمیر میشد در ثانی چرا ما باید هزینه پرداخت کنیم وقتی پارکینگ نداریم.
الان قانون در این مورد چی میگوید؟
با تشکر از شما که وقت میگذارید.

پاسخ ها :

محمد  صابر

محمد صابر :

با سلام
بنظر اینجانب با توجه به اینکه پارکینگ ساختمان دارای مالکین مشخص بوده لذا مالکین پارکینگ می بایست نسبت به پرداخت هزینه های مربوط به مالکیت خود اقدام نموده و حق وصول هزینه های شخصی را از سایر مالکین واحدها ندارند و لذا تقسیم هزینه هایی که مربوط به ملک شخصی آنها بوده با سایر اشخاص وجاهت قانونی ندارد.