مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری شماره اکانت حذف شده

سلام. کلاهبرداری از من به صورت حرفه ایی و با جلب اعتماد من اقدام به کلاهبرداری کرده است و من نه شماره ای از او دارم نه چیزی و دیلیت اکانت زده است.
میخواستم از اکانت حذف شده اش شماره اش رو پیدا کنم. به مبلغ 60 میلیون تومان از من اخاذی کرده است.

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. از طریق شماره حساب واریزی اقدام نمایید و از پلیس فتا کمک بگیرید.