مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری جعل کسب مال نامشروع سوءاستفاده از موقعیت شغلی

سلام من مدیر فنی شرکتی بودم در ولی از اعضای کمیسیون معاملات نبودم شرکت کالایی را خرید کرد انهم با مصوبه هیات مدیره و مناقصه محدود که متولی ان هم من نبودم ولی فاکتور ها را تایید کردم حالا بازرسی مجموعه از من و معاون بازرگانی به جرم برگزار نشدن تشریفات قانونی مناقصه و جعل اسناد کسب مال نامشروع و سوء استفاده از جایگاه شغلی شکایت کرده و دلایلی اولش اینه که شرکت برنده مناقصه اصلا وجود نداشته درصورتی که اگر نداشته اصلا به من مدیر فنی چه ارتباطی دار و باید واحد حقوقی جوابگو باشه و دوم قیمت بالا خرید شده که انهم به من چه ارتباطی داره کمیسیون تشخیص داده لازم بذکر است که اینجانب فاکتورها رو فقط به لحاظ جایگاه شغلی از لحاظ فنی تایید کردم و نه قیمتی و اینکه تمام شرکت های مناقصه توسط مدیرعامل دعوت شده بودند که مدارک هم هست ولی بازرسی بجای مدیر عامل از من شکایت کرده بنظر شما بدلیل امضا فاکتور می توان تایید قیمت را به من ارتباط بدهند درصورتی که از اعضای کمیسیون معاملات هیچ شکایتی نداشته باشند در ضمن شرکت برنده مناقصه هم اکنون تعطیل شده ولی در ثبت شرکت ها هنوز فعال ثبت شده ولی دیگر شرکت های برنده مناقصه هنوز هستند و همه پیش فاکتور های ارسال شده را قبول دارند ودوباره تایید کردند آیا حقوقی شرکت می تواند به استناد بازرسی بجای مدیر عامل و اعضای هیات مدیره و اعضای کمیسیون از من شکایت کند آیا برای دادیار مورد قبول است و مرا احضار می کند؟

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام طبق اظهارات، هر کسی می تواند شکایت خود را صرف نظر از اینکه نتیجه چه می شود ثبت نماید دوم اینکه مقام قضایی طبق قانون می تواند افراد دخیل در پرونده رو جهت تحقیق، ملاحظه اسناد و مدارک و استماع اظهارات احضار کند