مشاوره حقوقی رایگان - بیمه اختیاری دختر بعد از ازدواج برای نیروهای مسلح

سلام ببخشید میخواستم بدونم بعد از ازدواج دختر، امکان بیمه اختیاری بیمه نیروهای مسلح برای فقط دختر از طرف پدر وجود دارد یا خیر ؟ گویا به این صورت امکان داره که همسر دختر هم بیمه اختیاری پدر دختر شود در غیر این صورت تنها دختر نمیتواند بیمه اختیاری پدر شود

پاسخ ها :

بیمه دختر بعد از ازدواج دختر تحت پوشش بیمه پدر بیمه نیروهای مسلح بیمه