مشاوره حقوقی رایگان - جریمه مالی

با درود خدمت دوستان عزیزم
در تاریخ 1400/01/22 برای بنده احضاریه اجرای حکم و پرداخت جزای نقدی به مبلغ 60 میلیون تومان به مدت 10 روز ابلاغ شده است
بنده سوالی داشتم که ذیل ابلاغیه نوشته اگر ظرف موعد مقرر یعنی 10 روز به قاضی اجرای احکام مراجعه کنم طبق تبصره 3 ماده 529 قانون آیین دادرسی کیفری 20 درصد نقدی معاف خواهد شد
اگر بنده درخواست اعسار بدم طول خواهد کشید
یا بهتره که نقدی پرداخت کنم
چون من رفتم دادسرا منشی دفتر اجرای احکام گفت اگر نقدی پرداخت نکنی کارت طول خواهد کشید و اینجا نگهت خواهند داشت
لطفاً راهنمایی بفرمایید
با سپاس

پاسخ ها :

اعسار از پرداخت جزای نقدی جزای نقدی اعسار