مشاوره حقوقی رایگان - خيانت در امانت

من به يكى از دوستانم گوشى امانت دادم تا موقعى كه گوشى خريدند آنرا به من برگردانند ، ولى بعد از مدتى ادعا كردند كه گوشى را در چاه توالت انداختند و با اين ادعا مبلغى را بابت گوشى به من پرداخت كردند ولى دو سال بعد متوجه شده ام كه از آن گوشى استفاده كرده و فايلهاى مرا بهمراه پسورد ايميل هايم بازيابى كرده رمز ورود ايميل هاى مرا بدست آورده اند از اينرو با عنوان خيانت در امانت شكايت كرده ام و ايشان در دادگاه حاضر شده و اعتراف كرده است كه گوشى را از من گرفته و بعد از مدتى گوشى را بفرد ديگرى واگذار نموده است ولى داديار قرار منع تعقيب او را صادر كرده است بدون اينكه از مخابرات استعلام كنند تا سيمكارتى كه روى آن استفاده ميشده است بدست بيايد . آيا اعتراض كنم بجايي ميرسم يا نه ؟ البته من قبل اينكه شكايت كنم در مورد هك گوشى و ايميل و حساب بانكى كه مبالغى نيز برداشت شده ٧ ماه پيش شكايتى مطرح نمودم كه در يكى از شعبات دادگسترى در حال رسيدگى بود ولى با پيدا شدن آى پى آدرسى در سنندج پرونده در شعبه داديارى تبريز بدليل عدم صلاحيت مختومه شده و پرونده به سنندج فرستاده شده است كه البته بدليل «نات » بودن اى پى جواب راى آنجا نيز مشخص ميباشد كه به جايي نخواهد رسيد. ولى مهمترين سرنخى كه پيدا شده است همين گوشى امانتى بوده چطور ميتوانم ضمن اعتراض به قرار منع تعقيب پرونده مختومه شده را به اين ربط دهم ؟ بسيار از زحمات شما ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
با توجه به این مطالب که بیان شده باید پرونده مطالعه شود تا علت صدور قرار منع تعقیب مشخص شود احتمالا به علت اینکه پول گوشی به شما پرداخت شده است قرار صادر شده است .

یک وکیل

شما می توانید از دادستان برای یکبار درخواست رسیدگی مجدد به پرونده را به علت کشف دلیل جدید بدهید و ضمن آن نیز درخواست استعلام آن پرونده را از دادستان بخواهید.