مشاوره حقوقی رایگان - زمان پرداخت دیه

بنده شهریور نودوهشت تصادف کردم مهر نودونه رای بدوی مبنی بر پرداخت چهل و نه درصد دیه توسط بیمه به بنده ابلاغ شد. که به نظر پزشکی قانونی و رای دادگاه اعتراض کردم متاسفانه به دلیل کوتاهی مدیر دفتر اعتراض بنده به مرکز استان ارسال نشده که با پی گیری مجدد بنده بعد سه ماه به تجدید نظر ارسال شده ... حال سوال من اينه آیا بیمه ميتونه براساس رای بدوی سال نودو نه نسبت به پرداخت بیمه به حساب دادگستری اقدام کنه؟؟؟ و از خودش رفع مسئولیت کنه؟ يا پرداخت براساس رای شعبه تجدید نظر خواهد بود؟؟
اگر بیمه نسبت به پرداخت به صندوق دادگستری اقدام کرده باشه با توجه به در حال جریان بودن پرونده در شعبه تجدید نظر میتوان مبلغ پرداختی بیمه به صندوق برداشت کرد؟؟

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

مطابق قانون در سوانح منجر به جراحات بدنی غیر از فوت ،شرکت بیمه مکلف است با ارائه گزارش کارشناس راهور حداقل 50٪ دیه را بلافاصله بپردازد ولی اگر بدون مطالبه شما دیه را به صندوق دادگستری واریز نموده باشد قطعا فیش واریزی در پرونده ضمیمه بوده و میتوانید از شعبه بخواهید به شما پرداخت کنند.قانون منعی در مورد پرداخت زودتر توسط شرکت نداشته و بنظرم در صورت واریز در صندوق دیگر نسبت به قیمت جدید دیه مسولیتی ندارند