مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت بانکی

باسلام وعرض ادب وخسته نباشید
بنده فرهنگی هستم و درسال 88 دربانک ملی ضمانت وام مسکن روستایی شخصی را به مبلغ پنج میلیون و هفتصد هزارتومن را عهده دار شدم و متاسفانه پس ازگذشت 8سال عید امسال از طریق بانک متوجه شدم که طرف اقساط وام را واریز ننموده و وام به خاطر تاخیر درپرداخت درحال حاضر نه میلیون و هشتصدهزار تومن شده است و بانک از فروردین ماه شروع به کسرماهانه پانصدهزار تومن از حقوق بنده میکند و من ماهانه رسید آن را ازبانک دریافت میکنم و بنده العان 5ماه است که به سراغ وام گیرنده میروم ازپرداخت مبلغی که از حقوقم توسط بانک کسر شده امتناع میکند و من العان پول کافی ندارم که وام را تسویه کنم و از وام گیرنده به طور کلی شکایت کنم. سوالم ازخدمتتون این بود که من چیکار میتونم بکنم که حداقل به مبلغی که از حقوقم کسرشده برسم؟ و دوم اینکه آیا راهی وجود دارد که وام گیرنده را موظف به پرداخت وام و تسویه آن کرد.؟
با تشکر فراوان از راهنمایی و کمکتان

پاسخ ها :

امین اله شجاع

جناب آقای امین اله شجاع:

با سلام

به اندازه مبلغی که از حسابتون کسر شده. با در دست داشتن رسید بانک میتونید علیه اش دادخواست مطالبه مطرح کنید‌.

یک وکیل

با سلام
به میزان اقساطی که پرداخت کرده اید یا از حقوق شما کسر شده دادخواست مطالبه وجه علیه وام گیرنده بدهید و بابت الباقی دادخواست الزام به تسویه و پرداخت وام بدهید.