مشاوره حقوقی رایگان - سند زدن و سن قانونی

سلام خسته نباشید من 18 سال و 4 ماه سن دارم مادرم قصد داره که 3 دنگ زمین و 3 دنگ خانه به نام من بزنه میخواستم بدونم پدرم میتونه اون رو به نام خودش برگردونه؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
سن رشد 18 سال تمام هست مگر اینکه شخصی محجور تلقی شود که حجر متصل به صغر باشد که این هم نیازمند صدور رأی از طرف دادسرای امور سرپرستی است در غیر اینصورت مال متعلق به شما خواهد بود.