مشاوره حقوقی رایگان - مقدار دیه شکستگی مهره کمر

سلام . سال 99 تصادف کردم و در ماه حرام هم بوده. مهره کمرم شکسته. طول درمانم شیش ماه تا سال جدید طول کشید. دیه با طول درمانم چقدر میشه ؟ ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
دیه بر اساس طول درمان محاسبه نمیگردد ،بلکه بر اساس میزان مصدومیت محاسبه و پرداخت خواهد شد ، محاسبه دیه بدون مشاهده گزارش پزشکی قانونی و میزان دقیق مصدومیت ممکن نیست .
موفق باشید