مشاوره حقوقی رایگان - کسب استعلام

باسلام سوال اینکه نوشته دست نویسی مبنی بر واگذاری اموال که مورد گواه 3نفر شاهد قرار گرفته باشد از حیث حقوقی تا چه میزان دارای اعتبارست و چنانچه گواهان امضا نکرده باشند ایا واگذاری اموال با دست نوشته منتسب و تایید 2 امضا از سوی شخص متوفی بجهت حقوقی دارای اعتبار و وجاهت قانونی میباشد ؟

پاسخ ها :

نیما کبیری

نیما کبیری :

سلام
با توجه به کلی بودن سوال باید دید مفاد این دست‌نوشته به چه صورت است و ممکنه قرارداد تلقی بشه و اعتبار داشته غ