مشاوره حقوقی رایگان - شکایت حل اختلاف خمام دوبار من را محکوم کرد بابت چکی که بابت خرید برنج دادم ولی یک خانم چک را برگشت

با سلام اینجانب اهل گیلان هستم و برادر شهید که ساکن گرگان هستم و کارمند بیمه اینجانب به پیشنهاد یکی از دوستان قدیم که رفته بودم گیلان شخصی را معرفی کرد که کشاورز است برنجهای خوبی داره و من چون به همکاران من قرار بود برنج بخرم رفتم پیش ایشان گفت هاشمی درجه یک دارم که قیمتش 23 هزار تومان است به شما میدهم 20 هزار تومان گفتم باشه فروردین ماه بود گفتم من 14 فروردین میرم گرگان شما از 15 فروردین با باربری برام بفرست گرگان که بهش چک تاریخ هفدهم را دادم که ایشان خیانت در امانت کرد یک روز دیدم شخصی از خمام بنام ر. با من تماس گرفت ساعت نزدیک به یک گفتم شما از امروز سه روز فرصت دارید بابت برگشت چک گفتم برگشت گفت آره یک خانم یک فقره چک شما را به مبلغ 6 میلیون برگشت زده گفتم من چک را بابت برنج دادم اصلا این خانم را نمی شناسم گفت من نمیدانم بیا اینجا گفتم جناب من کارمند هستم بعد تو اوج کرونا نمیتونم سه روزه خودم را برسانم قبول نکرد با عجله یه لایحه دادم نمیدونم نگاه نکرد یا چی شد بالاخره حساب حقوق و کلیه حسابهای من را مسدود کرد که بعد از 20 روز خانم را پیدا کردم بهش گفتم بخدا این پول خوردن نداره این بابت برنج بود چرا آن آقا ح.م برگشت نزد چرا به شما داد گفت به تو ربطی نداره بالاخره از روی اجبار و وقت نداشتن قبول کردم رفتیم پیش ر. یک برگه نوشتم که یک میلیون همان روز بهش بدهم بقیه را ماهی 300 هزار تومان که 5 یا 6 تا را پرداخت کردم با آن یک میلیون نزدیک به 3 میلیون دوماه بعلت مشکلات پرداخت نکردم دیدم بازهم آقای ر. این دفعه نامه زد برای شعبه گرگان که حساب من را مسدود کنند این دفعه من را 9 میلیون تومان بدهکار کرد آخه مگه میشه من نصفش را دادم و نصفش مونده یعنی 3 میلیون مونده بود بعد یهو شد 9 میلیون آیا میتوانم به ریاست دادگستری خمام یا معاونت دادگستری استان نامه بزنم و توضیح بدهم که این آقا با آشنایی که با این خانم داره داره منو اذیت میکنه و بابت خیانت در امانت از آن آقا شکایت کنم ممنون میشم مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
فیش واریزی به مبلغ 3 میلیون تومان را به اجرای احکام تحویل دهید تا از مبلغ مزبور کسر کنند ضمن اینکه میتوانید از ایشان تحویل برنج خریداری شده را بخواهبد