مشاوره حقوقی رایگان - طلاق بدون پرداخت مهریه

سلام. من پسری 24 ساله هستم. 8 ماه هست که ازدواج کردم و با همسرم سازگاری نداشتیم. خیلی بد دهن بود و چند بار سر این موضوع دعوا کردیم و به خانه پدرش رفت ولی دوباره او را آوردم تا این که چند وقت پیش دوباره دعوامون شد و بددهنی کرد تا این که پدرش دنبالش اومد و همه چی رو جمع کرد و رفت. الان 13روز هست که خونه ی پدرش هست و حتی یک پیام هم به من نداده است. من مهریه اش رو حساب کردم 4 میلیارد میشود. میخواسم بدونم راهی هست ک همه ی مهریه رو نداد و او را طلاق داد. دیگر از او متنفر هستم و نمیخواهم برگردد. راهی هست؟

پاسخ ها :

صديقه  ميلاني نژاد

صديقه ميلاني نژاد :

استان :

سلام مهریه حق قانونی اوست درصورت مطالبه اعسار بدهید وبا پرداخت اولین اقساط درخواست طلاق دهید که بهر حال باید طبق اقساط پرداخت شودیا ولی میتونیدیا توافقی مبلغی به اوبدهید برای طلاق توافقی