مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه از طریق نشر آگهی

با عرض سلام.
بنده به عنوان خواهان از شرکتی شکایت کردم و اعلام مجهول المکان بودن آن شرکت را کرده ام.
هم اکنون در سامانه قضایی ام چنین آمده که: ابلاغیه به صورت نشر آگهی صادر شد.
آیا بنده باید شخصا از طریق آگهی حضور آن شرکت را برای حضور در دادگاه ابلاغ کنم یا نیازی به این کار نیست و در زمان دادگاه مشکلی به خاطر عدم ابلاغ پیش نمی آید؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
شرکت نمی‌تواند مجهول امکان باشد چون شخصیت حقوقی دارد و آخرین آدرس در اداره ثبت شرکتها نشانی شرکت محسوب میشود ولیکن اگر درخواست ابلاغ از طریق نشر آگهی را کرده اید دادگاه خود این کار را انجام خواهد داد.