مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

باسلام و خسته نباشید ببخشید پدرم سال 92 فوت کردن ک یک باب منزل مسکونی دارن و مقداری سهام راه آهن ... الان میخوایم تقسیم ارث کنیم باید چکار کنم ضمن اینکه گواهی انحصار وراثت و مالیات بر ارث و گرفتم.. لازم به ذکره که پدرم در زمان حیاط از مادر من جداشدن و مجدد ازدواج کردن ک ما سه برادر و دو خواهر هستیم ک همگی رفتیم سر زندگیمون و یک خواهر و یک برادر از زن بابام دارم که از فوت بابام تو خونه پدریم میشینن ... ضمنا خونه پدرم سند شش دانگ دارد ..
دوم اینکه میگن وکلایی هستند که این کارو میکنن یک درصدی میگیرند از وجه نقدی ارث آیا درسته؟؟
باتشکر و سپاس فراوان.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام درصورتیکه گواهی انحصار وراثت گرفتید می تونید درخواست تقسیم ترکه بدید و اگر اختلاف در تقسیم دارید می تونید درخواست فروش مال مشاع رو بدهید. درخصوص وکیل موضوع کاملا توافقی است و بسته به وکیلی که انتخاب می کنید دریافت حق الوکاله متفاوت است.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست تقسیم ماترک و در صورت عدم امکان تقسیم ، فروش و تقسیم ثمن حاصله به نسبت سهام به دادگاه تقدیم کنید

زهرا  استيري

سرکار خانم زهرا استيري :

سلام. اگه مورد اختلافي هست دادخواست تقسيم تركه و فروش بدهيد.در ضمن همسر دوم مي توانند مهريه خود را اگر بر ذمه متوفي بوده از ماترك دريافت كنند.
بله وكلا چنين پرونده هايي رو قبول ميكنند ولي 50 درصد حق الوكاله ابتداي كار دريافت مي شود و 50 درصد پايان كار