مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مدیر مجتمع

سلام. بنده در یک ساختمان 106 واحدی زندگی میکنم و مالک و یکی از اعضای هیت مدیره میباشم. برای سوالی به مدیر مجتمع که خود مالک نیست بابت شارژ رفتم و ایشون بدون هیچ بحثی با پلیس تماس گرفته و به بنده توهین کردند که مالک نیستی و دنبال ریاست هستی و از این حرف ها ... میخواستم بدونم آیا راهی هست که بشود شکایت یا حرفی زد که متوجه کار ناپسند خود شود؟ ممنون.

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

شکایت دائربرتوهین نماییدالبته دلیل مثل شهودبایدداشته باشید.ظریفی09121022422تهران