مشاوره حقوقی رایگان - زمین خواهی

این زمین 2000 هزار متر بود اقای ح. در سال 1370 150 متر به پدر من فروخت و 150 دیگر به 15 نفر فروخت بعد پدرم امد خودش بسازه چون زمین 150 متر بود اجازه ساخت نداد بعد ح. امد به پدر من گفت بیا به من وکالت بده من برایت بسازم بابام گفت باشه وکالت داد بعد دوماه دیگر همان زمین بابای من به کسی دیگر فروخت بعد به ان سند داده بعد کل زمین اقای ح. در سال 1385 به یک دکتر فروخته بعد دکتر امد فکر نمیکرد زمین برای چند نفر امد بسازه دید چند نفر امدن سر زمین باهم صحبت میکنن دکتر میفهمه ح. سرش کلاه گذاشته دکتر گفته باشه من پول همتون میدم همه مدارک بیارید من بهتون پول میدم گفتیم باشه همه مدارک دادن همه پولشون گرفتن رفتن و فقط پدر من موند گفتیم چرا گفت زمین شما به کسی دیگر فروخته شده پول انطرف هم داد فقط فقط به ما نداد بخدا پدر من جانباز

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

صحیح است چون ملک فروخته شده و مالک شخص دیگری بوده پرداخت میبایست به مالک صورت گیرد