مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک موتور سیکلت

سلام، خسته نباشید.
بنده قصد خرید یک موتور مدل 90 با قیمت 20 میلیون تومان دارم و مدارک موتور کامل هست ولی مراکز تعویض پلاک تا اطلاع ثانوی به خاطر کرونا بسته شدند. حالا من به چه طریقی این رو معامله کنم که بعد از باز شدن مراکز تعویض پلاک طرف نتواند بهانه بیاورد و سر گذشت زمان پول بیشتر از من بگیرد یا از فروش صرف نظر کند و سر وقت برای تعویض پلاک و محضر حاضر بشود؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
مبایعه نامه رسمی یا مبایعه نامه عادی با امضای طرفین و دو شاهد معتبر تنظیم کنید و در آن قید کنید که معامله قطعی است و کلیه خیارات ولو خیار غبن و غبن فاحش ولو افحش ساقط گردید و در اسرع وقت وکالت بلاعزل از فروشنده اخذ کنید .
موفق باشید

حسین صیاد

جناب آقای حسین صیاد :

از طرف فروشنده وکالت در تعویض پلاک بگیرید