مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و مزاحمت

سلام من درطی تهدید و مزاحمت شخصی باصدای ضبط شده این فرد میخوام برم دادگاه فقط خطی که بهم زنگ خورده به اسمم نیست و نمیتونم پرینت تماس بگیرم میشه راهنماییم کنید؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
در صورت لزوم دادسرا اقدام به اخذ پرینت می نماید و با همان صدای ضبط شده می توانید شکایت را شروع کنید ولی به تنهایی صدای ضبط شده کافی برای اثبات جرم نمی باشد و باید دلایل دیگری نیز داشته باشید مگر اینکه طرف مقابل اقرار در دادسرا کند.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در این گونه موارد یا جرم باید به امنیت ملی مرتبط باشد یا دستور ویژه قاضی رسیدگی کننده در معیت ان باشد.
ضمنن تهدید باید بر اساس ماده 669 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات لطمات جانی یا حیثیتی یا مالی را به همراه داشته باشد.
ضمنن چون خط به نام شما نیست عملا اقدام شما به جایی ختم نمی شود.