مشاوره حقوقی رایگان - ضبط صدا

با سلام زن دایی مادرم با تماس های مکرر به پدرم سعی در اغفال ایشان داشتن الان سه یا چهار سال از اون قضیه می گذرد و دایی که قصد طلاق همسرشو داره ادعا می کنه که صدای پدرمو ضبط کرده پدرمم میگه دقیق یادم نمیاد چی گفتم ولی اون خانم اصرار داشتن که به خونشون برم من اینکارو نکردم اما گول خورده و با ایشون هم کلام شده و متاسفانه حرفای نامشروعی زدن پدرم میگه فقط همان یک بار بود و بعد خیلی پشیمون شد جوری که گوشی و سیمکارتشو به مادرم داد و الان اصلا گوشی نداره دایی پدرمو تهدید به شکایت می کنه و میخواد به دادگاه بکشونتش پدرم ادم خوبیه و مطمئنم به زندگی مادر و پدرم حسادت می کنن.
می خوام بپرسم ایا پدرم محکوم میشه!! دقیقا تو دادگاه چی بگه ؟؟ انکار کنه ؟؟؟ موضوعی دیگه این که هیچ گونه پیامکی ام رد و بدل نشده

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
صرف رابطه پیامکی از مصادیق روابط نامشروع نیست مگر اینکه همراه با رابطه حضوری باشد .
موفق باشید