مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از اداره راه و شهرسازی استان ... بابت نقص فنی در جاده که موجب تصادفات زیادی شده است چگونه است

سلام
در تاریخ 98/12/18 در مسیر قم - اراک بعد از شهرک ... با خودرو خودم در حال سبقت از یک تریلر بودم که ناگهان تریلر انحراف به چپ کرد و من مجبور شدم لاستیک سمت چپ را به لاین خاکی چپ بیاندازم و از برخورد فرار کنم . که ناگهان به خاکریزهای خاکی پای تیر چراغ برق برخورد کرده و خودرو پرواز کرد و چپ واژگونی و ... به طور معجزه آسایی زنده ماندم ولی خورو کلا پوکیده راننده تریلر فرار کرد و چون بیهوش بودم افسر کروکی کش نوشته خواب بودن راننده پژو (بنده ) و... خلاصه بنده را مقصر کردن دادسرا گفت اگر هم هیات 3 نفره نظر تو را تایید کنند تاثیری در پرداخت بیمه و ... ندارد برو به طور حقوقی از آنها شکایت کن . دسترسی به تریلر که نداریم ولی می خواهم از اداره راه بابت ایمن نبودن خاکریزهای کنار جاده و نبودن شانه خاکی بزرگراه و نبودن گاردریل شکایت کنم (مقداری از آیین نامه های مربوطه را هم پیدا کردم ) هدفم هم اخذ خسارت خودرو نیست فقط می خواهم مجبور بشن گارد ریلهای آن محور را تکمیل کنند تا دفعه بعد اگر هم حادثه مشابهی رخ داد فقط خسارت به خودرو بخورد و جان سرنشینها حفظ شود .
ضمنا در آن محور بسیار خطر ناک اگر به سمت چپ و گاردریلها و خط ترمزها دقت کنی می بینید که هر 20 متر یک حادثه رخ داده و می دهد .
مراحل کار چیست؟ اگر وکیلی از اراک که علاقه به پیگیری این موضوع داشته باشد ممنون می شوم اعلام آمادگی کند ؟ خودم ساکن ساوه هستم و رفت و آمد برایم مشکل است و
در مورد هزینه های وکالت هم بفرمایید؟ از آنجائیکه این کار عام المنفعه است مراعات کنید متشکر می شوم .

پاسخ ها :

مجتبي اميني اسفيدواجاني

جناب آقای مجتبي اميني اسفيدواجاني :

البته به نظر میرسد در مورد راهنمایی اشتباه صورت گرفته.چنانچه مهلت اعتراض به نظر کارشناس منقضی نشده شما با اعتراض به نظر کارشناس بدوی و بر فرض احراز تقصیر شما با بیمه بودن خودرو حق دریافت غرامت نقص عضو و خسارت مالی خودرو را خواهید داشت.ضمنا در مورد طرح دعوی علیه اداره راه حتما تقصیر اداره مربوط در نظر کارشناس باید قید شده باشد