مشاوره حقوقی رایگان - بیمه نشدم اما ازم امضا گرفتن که حق بیمه دریافت کردم

من در یک شرکت کار میکردم که مزایا نداشت تعطیلات رسمی و جمعه ها حتما باید سرکار میرفتی فقط در طول یک ماه هر نفر حق 4 روز امدنو نداشت اگه بیشتر از این 4روز سرکار نمیرفتی حتما از حقوق کسر میشد و همچین به هیچ عنوان مرخصی با حقوق نداشت این شرکت به ما 2میلیون تومان حقوق میداد مابقی حقو حقوقی که باید میداد فقط ازمون امضا میگرفت که شما مابقی حقو حقوقتونو نقدا از شرکت دریافت کردید با زمانیکه ما هیچ وقت نقدی چیزی از شرکت دریافت نکردیم و این شرکت هر 6 ماه مارو میبرد محضر ازمون امضا محضری میگرفت که ما همه حقو حقمونو نقدا دریافت کردیم (این قانون برای همه پرسنل یکسان بود ) و جدا از این شرکت ما تو یه ساختمان تجاری اما هیچ وقت بازرس بیمه نمیومد و من 8ماهی که اونجا بودم بیمه نشدم اما امضا اینو ازم گرفتن که من حق بیمه رو دریافت کردم
خواستم ببینم من میتونم ثابت کنم که اینا به اجبار مارو میبردن محضر و از ما امضای الکی میگرفتن و یا بابت بیمه نشدنم میتونم شکایت کنم با توجه به اینکه امضا دادم حق بیمه دریافت کردم؟

پاسخ ها :

حسین خدیو

جناب آقای حسین خدیو :

با سلام،
کارفرمای شما ملزم به واریز حق بیمه ایام کارکرد کلیه پرسنل به سازمان تامین اجتماعی می باشد و اخذ تعهد محضری مبنی بر پرداخت حق بیمه به کارگر خلاف قانون است و اعتباری ندارد زیرا ارسال لیست و واریز حق بیمه از تکالیف کارفرما بوده و وظیفه کارگر نیست . لذا می توانید جهت واریز حق بیمه ایام اشتغال و دریافت سایر مزایای قانونی خود از طریق سامانه جامع روابط کار بر علیه کارفرما شکایت کنید.