مشاوره حقوقی رایگان - خاموش بودن سیم کارت ثنا

با سلام. اگه شماره همراه ثبت شده در ثنا خاموش باشد تکلیف اظهارنامه و دادخواست که به اطلاع خوانده نرسیده ، چه می شود؟ در این صورت ابلاغ قانونی صورت گرفته و آیا جلسات دادرسی فقط با حضور خواهان برگزار می شود؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
به موجب آیین نامه اجرایی قانون ابلاغات الکترونیکی(ثنا) ملاک ابلاغ ،زمان ارسال پیامک به شماره تماس اعلامی به سامانه است و تا زمانی که اقدام به اعلام شماره جدید نکند ارسال پیامک های سامانه به همان شماره معتبر است .
به موجب ماده هفت آیین نامه اجرایی قانون ابلاغات الکترونیکی عدم ابلاغ از ایشان پذیرفته میشود که اثبات کند که به دلیل عدم دسترسی به سامانه های الکترونیکی یا مخابراتی امکان رویت ابلاغیه را نداشته است .
موفق باشید