مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

با سلام و احترام.
فرزند پسر 5 ساله دارم و همسرم در یک دست نوشته عادی با امضا و اثر انگشت تایید کرد که حضانت فرزندم با من که پدرش هستم باشد و تمایلی برای نگهداری اش ندارد و برای ملاقات فرزند درب منزل آمد و او را برد و چند ماهی هست به من تحویل نداده است و میگوید تا 7 سالگی با من است. آیا میتوانم با اون دست نوشته عادی که تایید کرده حضانت فرزندم با من باشد و الان تحویلش نمیدهد، برای گرفتن حضانت فرزندم شکایت کنم؟ آیا دست نوشته مورد پسند دادگاه هست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
صرف دست نوشته عادی دلیل بر انصراف همسرتان مبنی بر عدم حضانت طفل نخواهد بود وزوجه قانونا میتواند نسبت به حضانت طفل اقدام نماید البته شما هم میتوانید دادخواست دستور موقت ملاقات طفل وهمچنین درخواست تعیین ملاقات وی را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت و طرح نمایید