مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام، خسته نباشید. پدربزرگ مادر بنده قبل سال 1300 که ثبتی نبوده، خان این شهر بوده است و بعد فوت ایشان طبق موقعیت ایشان زمین های زیادی مانده است. 4 برادر تمام زمین ها رو بین خود تقسیم کردند و به یک خواهر را هیچی ندادند. به بدبختی فوت شدند و اون ها به بالا رسیدند.
حالا بعد از مدت ها خواستم بپرسم امکان دارد نتیجه بدهد؟ آیا میتوانیم ثابت کنیم این زمین ها طبق شرایط اون وقت بدون مدرک و سند بوده است و این ها همان مال پدربزرگ خان می باشد و مادربزرگ بنده هم ارث میبرد؟ ضمنا همه رو فروختند و خیلی ها به نام خودشون و زن و فرزنداشون هست. فکر کنید نصف اون منطقه زمین بوده که الان ارزش دارد.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
درصورتیکه با ادله و مستندات محکمه پسند اثبات کنید که زمینها ارثیه پدربزرگتان بوده است و سهم مادرتان پرداخت نشده است ،میتوانید با تقدیم دادخواست حقوقی ،سهم مادرتان را از دایی ها و چنانچه در قید حیات نباشند از فرزندانی که از آن زمینها ارث برده اند نسبت به سهمشان مطالبه کنید .
موفق باشید