مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با عرض سلام و خسته نباشید. برج 10 سال 98 ماشین به من زد و ساق پای من شکست. الان فقط باید شماره حساب به بیمه بدهم. میخواستم بدونم دیه ام رو طبق نرخ نامه دیه سال 98 میدهند یا سال 1400؟ من وقتی شماره حساب دادم به بیمه بعد چند روز دیه در حساب من هست؟

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام دیه بر اساس روز پرداخت محاسبه میشود زمان واریز معلوم نیست معمولا بعد از دستور واریز 10 روز .شاید کمتر یا کمی بیشتر زمان ببرد