مشاوره حقوقی رایگان - اتهام دزدی

سلام درمغازه ایی حدود 14ماه فروشنده . صندوق دار و در واقع همه کار بودم غیر از من چندین فروشنده دیگر هم در شیفت های بعدی مشغول کار بودن اجازه داشتیم از دخل بابت حقوق برداشت کنیم حتی از کیف خودمان برای مغازه هزینه می کردم حتی با کارت بانکیم تلفن مغازه رو پرداخت کردم که پرینتش موجوده صاحب مغازه زیاد در مغازه نبود ولی از طریق دوربین و از اینترنت از گوشیش مغازه رو می دید و تمام برداشتها رو در دفتر مغازه می نوشتیم دخل مغازه به صورت دستی حساب و کتاب می شد و بصورت هر شب یا هفتگی دخل رو تحویل می دادیم یک فروشنده قبل از من مشغول بکار بود در مغازه که روند مغازه رو بمن یاد داد وگفت می تونی با اجازه خودش از دخل بابت حقوقت برداشت کنی حتی وقتی ویزیتور میاد باهاش تسویه کن. که از دخل بابت تسویه برداشت می کردم و اگرم کم بود مبلغ دخل از کیفم و یا از مغازه ی کناری قرض می کردم که مغازه کناری ادعای مرابا مهر و امضا تایید کرد و دوتا از فروشنده ها که شاهد این قضیه بودن دادگاه آمدن و شهادت دادن. متاسفانه صاحب مغازه فیلم های دوربین را به صورت عکس و بریده درآورده و به بنده تهمت خیانت در امانت زده و دو فروشنده جدید که شاید 20 روز با من همکار بودن به عنوان شاهد آورده دادگاه و اونا گفتن که من بهشون گفتم هر چی می فروشید یادداشت نکنید. بخاطر اینکه شغلشونو از دست ندن اینارو گفتن
صاحب مغازه با من لج کرد بخاطر اینکه بهش گفته بودن من می خواهم برم وزارت کار شکایت کنم که البته شکایت کردم چون حق و حقوق منو کامل نداد شب عید به بهونه ی که خودش بیکاره منو اخراج کرد و حقوق آخرین ماهی که اونجا کار کردم به حسابم ریخت به نظر شما اگر بنده دزدی کرده بودم حقوق منو می داد؟
و دقیقا بعد از 10. 15 روز بعد شکایت کرد. که مدرکش هست. در حال حاضر پرونده در دادیاری کامل شده و برایم پیامک اومده که قرار نهایی صادر شد. به نظر شما من با دوشاهد و مدارک بانکی و تایید حرفهایم توسط دو فروشنده محکوم می شم کدوم آدم عاقل جلوی دوربین دزدی می کنه من در همون محله ساکن هستم صاحب مغازه بسیار .... ... و وکیلی گرفته که .... .... دائم در دادگاه باحرفای .... در فکر فریب دادگاه هستن. ممنون از شما کمکم کنید از آبرویم می ترسم همه ی امیدم به خداست البته دنبال کارم هستم منتظر پاسخ شما هستم بازم تشکر می کنم

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام شما بايد اول ببينيد قرارنهايي صادره كيفرخواست ميباشد يا قرار منع يا موقوفي تعقيب و اگر كيفرخواست بود به ان با مداركي كه داريد اعتراض نماييد

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

به شعبه مربوطه یا سایت ابلاغ جهت اطلاع از قرار دادسرا مراجعه نمایید