مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل مجازات برای حبس نظامی در دادگاه عمومی

سلام اینجانب به اتهام دریافت رشوه در سال 95 جلب و به دادگاه عمومی رفتم پس از بازجویی هیچ گونه اتهامی رو قبول نکردم بازجو دستور بازداشت موقت به مدت یک ماه برایم صادر کرد که 7 روز آن در بند ملاقات ممنوع زندان سپری سپس به بند مالی انتقال شدم بعد از مدت بازداشت موقت بازپرس پرونده با گذاشتن صدا ضبط شده من را تهدید کرد و من ناچار به قبول کردن شدم حالا سوال من اینست که میتونم اعترافم رو پس بگیریم چون تحت فشار حبس و زن مریض و باردار و 3 تا بچه و همچنین در صورت محکومیت یا حبس من تبدیل به اخراج یا تنزیل درجه در دادگاه میشه ضمنا من الان حدود یکسال در هیچ جلسه دادگاه احضار نشدم

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
با توجه به اقرار نزد قاضی و اینکه سایر دلایل هم قطعا وجود دارد امکان انکار وجود ندارد و با توجه به اینکه یکسال است دادگاه نرفته اید احتمالا حکم هم صادر شده است .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در واقع از اعتراف شما مدتی نزدیک به یک سال و اندی می گذرد و زمانی شما می توانید از اعتراف خود عدول کنید که اولاً این اعتراف مسبوق به شکنجه و یا جبر باشدو ثانیا در مقابل قاضی رسیدگی کننده نباشد.
شما اعتراف نزد بازپرس داشته اید هر چند ایشان هم یک مقام قضایی است اما در نزد قاضی رسیدگی کننده می توانستید منکر اعتراف خود شوید....