مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام. دیروز از پشت به یک سمند زدم ولی سرعت نداشتم و ماشین شاید به پلاکش خورد و او انگار قبلا تصادف کرده بود و ماشین او درقسمت پنجره جلو ماشین آهن آن بریده شده بود و پنجره از خار های آن جدا شده بود. بالاخره به یک صافکار نشان دادیم و گفت 150 هزار تومان جوش پلاستیک میخواهدو ماشین چیزی اش نشده است. او قانع نشد گفت بیشتر میشود و رفت که نشان چند نفر دیگر بدهد و شماره پلاک و تلفن من را گرفت ولی دروغ میگفت و قبلا تصادف کرده بود. آیا کاری با شماره پلاک من میتواند بکند؟ بدون این که از من مدرکی داشته باشد.
آیا من میتونم کارشناس ببرم و تشخیص دهد پارگی ماشین بابت از پشت زدن به آن است یا نه؟
لطفا این دو سوال را جواب دهید.

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

بله شما بایدهردوموردرا؟ارشناسی کنید