مشاوره حقوقی رایگان - واریز نفقه

با سلام بنده ماهیانه نفقه خانوم رو میریزیم به حسابش
دو روز پیش رفتم بانک فیش پرکردم پول به حسابش بریزم کارمندبانک‌گفتش که حسابش رو مسدود کرده و قابل واریز وجه نیستش
فعلا در دادگاه‌اول ترک‌تمکین از لحاظ کیفری متهم نشدم
اما هدفش اینکه تا تو دادگاه تجدید نظر‌ نتونم پول بریزم حسابش و علیهم رای کیفری‌بگیره
راهی که به نظرم میرسه اینکه‌ اظهارنامه بدم و بگم‌شماره حسابشو اعلام کنه
اگه جواب نداد تکلیف چیه؟
یه حسابی دیگه ای دارم ازش منتها ازش استفاده نمیکنه
بریزم به اون حساب و بش اظهارنامه بدم که ریختم این حساب؟
کلا اگه حساباشو ببنده تکلیف چیه؟
تو دادگاه‌میتونم برم‌شماره حساب بگیرم‌بریزم اونجا؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

بله می تونید به حساب دادگستری واریز کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شماره حسابی که دارید واریز کنید وبه دادگاه اعلام کنید .از طریق دادگاه هم میتوانید