مشاوره حقوقی رایگان - کد رهگیری مغازه

با سلام خدمت شما
من مغازه اجاره کردم و از بنگاه و صاحب ملک تقاضای اجاره نامه کد رهگیری دار کردم .
اما گفتند که همینم اوکیه و اگر رهگیری دار بگیریم دردسره و پایان سال مالیاتت زیاده و از این حرفا .
یکی بهم گفت اونا کد رهگیری دار ندادن به دو دلیل یکی اینکه بنگاه مسکن مالیات قرارداد نده و صاحب ملک پایان سال باید دوتا اجاره رو مالیات بده و با این کار نمیده. باید از تو اجاره کمتر میگرفت یا کد رهگیری میداد ایا درسته ؟
لطفا کمک کنید

پاسخ ها :

مهشید فروزان مفرد

مهشید فروزان مفرد :

استان :

سلام نه ارتباطی به اجاره بهای کمتر ندارد