مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

اگر زوجه وسایل خانه رو در نبود زوج کلا تخلیه کند.حتی اگر جهیزیه وی بوده باشد و ترک منزل کند حکم چیست؟و آیا مرد میتواند برای بردن کیله وسایل شکایت کند.

پاسخ ها :

مجیدرضا کمالی بانیانی

مجیدرضا کمالی بانیانی :

استان :

سلام ترک منزل اماره عدم تمکین است اما قبلش اظهارنامه مبنی برتمکین ارسال کنید و سپس دعوی تمکین.طرح دعوی برای بردن وسایل اگر جهیزیه بوده وجاهت ندارد دکتر کمالی

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر جهیزیه ووسایل خودش رابرده باشد خیر نمی توانید ازش شکایت کنید ولی اگر زن منزل شوهرراترک کند وتمکین نکند می توانید دعوای الزام به تمکین مطرح کنید