مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به خودرو

باعرض سلام و تبریک سال نو. پدر خانم بنده با یکی از همسایه ها به دلایلی باهم به مشکل خوردن. همسایه هم‌توی مجتمع میدونن ‌که آدم درستی نیست. واحدشم کنار واحد پدر خانم بندس‌.مدتها قبل هم از جلوی درب واحد کتونی دزدیده شده که شک نداریم کار ایشون بوده.یه روز من ماشینمو گذاشتم توی پارکینگ یکی از همسایه ها که مجوز پارک کردن رو به پدر خانمم داده بود، و اکثر اوقات اونجا پارک میکردم.بعد از ساعتی،وقتی اومدم سوار ماشینم بشم دیدم که چندین خط با کلید روی ماشین من کشیده شده.ابتدا فکر میکردم که بیرون اتفاق افتاده.این ماجرا گذشت و چند روز پیش وقتی مراجعه کردم به سوار شدن ماشین با خطوط بیشتری که آسیب جدی به کل بدنه ماشین من وارد شده،به طوری که رنگ ماشین از بین رفته.متوجه شدم که میتونه کار اون همسایه باشه.ماشینم افت قیمت پیدا کرده و ضرر مالی هم دیدم.چرا که اختلاف قبلی باعث شده.از شما میخوام راهنمایی کنید بنده باید چگونه از این همسایه که اطمینان دارم کار خودش بوده خسارت بگیرم و شکایت کنم.پارکینگ دوربین نداره و شاهد هم ندارم.اگر شکایت کنم،اون شخص شاکی نمیشه که بهم تهمت زدن؟ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سارا دولت آباديان

سرکار خانم سارا دولت آباديان :

درود برای هر دعوی که مطرح میکنید در محاکم دادگستری باید ادله داشته باشید و بتوانید آن را اثبات نمایید اگر اثبات نشود طرف مقابل حق اعاده حیثیت دارد بنابراین در ابن موضوع عدم وجود دوربین و شاهد دعوی به اثبات نمیرسد