مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی پرداخت توسط بیمه

سلام.
من پزشک هستم. 1/5 سال قبل به خاطر هیسترکتومی یا خارج کردن رحم به علت خونریزی شدید و غیر قابل کنترل بعد از زایمان جهت نجات جان بیمار و علی رغم نجات جان بیمار محکوم به پرداخت 20 درصد دیه شدم و روز 27 اسفند حکم دادند و 15 روز دیگه به اجرای احکام میرود. با توجه به افزایش دیه حدود 96 میلیون میشود. در صحبت با بیمه اظهار کرد خودتون قبل 99 پرداخت کنید و بعد خسارت را از بیمه بگیرید و بیمه 20 درصد دیه مربوط به سال وقوع را پرداخت میکنند. ( دیه 230 میلیون یعنی مبلغ 45 میلیون تومان) و بقیه را باید خودتان پرداخت کنید. در صورتی که در بیمه نامه ذکر شده حداکثر تعهد بیمه گر 230 میلیون تومان است و باید 96 میلیون را پرداخت کند. من تا به حال موردی نبوده که از بیمه خسارتی بگیرم. آیا این اظهارات بیمه گر صحیح است؟
میترسم اگر اعتراض جهت تجدیدنظر بگذارم 2 سال از زمان وقوع بگذرد و کار من مشکل تر شود.
آیا این اظهارات بیمه صحیح است؟

پاسخ ها :

فریبا زینائی

سرکار خانم فریبا زینائی :

میتوانید از بیمه مطالبه نمایید