مشاوره حقوقی رایگان - سهمیه 3 درصد استخدام معلولان

سلام، روزتون بخیر.
8 سالی میشود که به علت اتفاقی که برای من افتاد عصب هفت مغزی ام فلج شد و حرکت سمت چپ صورتم دچار اختلال شد. با این که 8 سال گذشته اما به طور کامل بهبود پیدا نکرد و دکتر ها هم گفتند دیگر خوب نمیشود. الان حالت چهره ام به خوبی نمایانگر این عارضه می باشد. تقارن صورتم رو از دست دادم و نمیتونم کامل بخندم. وقتی با سمت چپ دهانم غذا رو میجوم از چشم چپ من اشک می آید. وقتی چشمم رو میبندم لب من کج میشود. الان میخواهم در آزمون استخدامی در سهمیه 3 درصد معلولان شرکت کنم. با این مشکلی که خدمت شما عرض کردم، آیا بهزیستی من رو به عنوان یک معلول میشناسد و به من معرفی نامه جهت ارائه به دستگاه اجرایی میدهد یا نه؟
ممنون میشم که پاسخ فرمایید
باتشکر

پاسخ ها :

سهیل سهیلی

سهیل سهیلی :

استان :

سلام در ردیف چادر سازمانی و جدول معلولیت و نظریه کمیسیون تشخیص دهند بله