مشاوره حقوقی رایگان - عبور آب از حیاط همسایه

سلام خدمت وکلای عزیز. سال نو مبارک. در روستا یک حیاط داریم که از آغاز بشریت آدم تا به الان شیب طبیعی دارد. الان در حال حاضر همسایه مون نمیگذارد آب برف و باران از درون حیاط آن ها برود و جلوی آب برف و باران رو بسته است. تکلیف از نظر قانونی، شرعی و عرفی چی هست؟ باید چی کار کنیم؟ اگر آب برف و باران به خونه های ما و همسایه های کناری ما خسارت وارد کند اونی که جلوی آب رو بسته است باید خسارت بدهد یا من خسارت بدهم؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

همسایه حق ممانعت از عبور آب را ندارد و در صورت ورود خسارت در اثر جلوگیری از عبور آب ضامن خسارات است