مشاوره حقوقی رایگان - مجازات فحاشی

با سلام و عرض ادب
من از همسرم بابت فحاشی با پیامک شکایت کرده ام. تعداد پیامک ها زیاد بوده و فحش ها رکیک و آزار دهنده بوده است. امروز رای دادگاه آمد چون دفعه اولش بوده توی رای نوشته شده : طبق ماده 608 قانون تعزیرات به پرداخت 800 هزار ریال جزای نقدی درجه شش در حق دولت محکوم می شود.
من و خواهرم نیز شکایت دیگری از همسرم کرده ایم بابت فحاشی. به خواهرم در حضور دامادمان فحش داده و او را جنده خطاب کرده.
این دو شکایت در مرحله بررسی در دادیاری هست. این شکایت ها بعد از شکایت اول که امروز رای آن صادر شده مطرح شده
لطفا پاسخ سوالات من را بدهید:
1- معنی دقیق 800 هزار ریال جزای نقدی درجه شش چه می باشد: مفهوم درجه شش چیست ؟
2- آیا با تجدید نظر میشه شدت مجازات فحاشی که امروز رای آن صادر شده را افزایش داد؟
3- در شکایت دومی که من و خواهرم بابت فحاشی شکایت کرده ایم آیا رای امروز که صادر شده تاثیری در شدت دادن به مجازات فحاشی دارد؟
ممنون

پاسخ ها :

سونيا  كشاورز

سونيا كشاورز :

استان :

با سلام چون برای اولین بار بوده تخفیف مجازات دادند بله در دادگاه خواهر شما تاثیر دارد
قطعا اعتراض نمایید و مطرح نمایید در دادسرا پرونده ای تحت همین عنوان در حال رسیدگی ست

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام درجه شش درجه ی جرم مرتکب شده میباشد.با تجدید نظر احتمال ده درصد امکان افزایش مجازات میباشد نه بیشتر.چون تجربه نشان میدهد 90 دصد ارای محاکم بدوی در مرحله تجدیدنظر تایید میگردد.
و راجع به سوال سوم پاسخ مثبت میباشد.