مشاوره حقوقی رایگان - نارضایتی از همسر و عدم تمکین

سلام .
چند وقت پیش متوجه خیانت همسرم و ارتباط نامشروع با یک مرد نامحرم که از دوستان خودم بود شدم . شرایط بسیار وخیم و بدی بود که به حمدالله با وساطت یک روانشناس که از دوستانم بود موضع مسکوت ماند و برملا نشد و به غیر از من و همسرم و روانشناس و آن دوست خائن شخص دیگری از این موضوع مطلع نشد و من نیز از خطای همسرم به خاطر فرزندم گذشتم و سکوت کردم .
چند سالی گذشته و من صاحب یک فرزند دیگر شدم ولی متاسفانه همسر من سر سازگاری ندارد و مدام با من جر و بحث میکند و جدیدا با دخالت خانواده ایشان مدام حرف از طلاق میزنند !!!!
با اینکه همه تلاش خود را برای رضایت او به کار گرفته ام و هر خواسته ای داشته برایش فراهم کرده ام متاسفانه همسر من ثبات اخلاقی ندارد و رفتار اون بسیار متلاطم و تند و زننده می‌باشد .
من تا این لحظه به خاطر رضای خدا و آینده فرزندانم همه چیز را درون خودم ریختم و سکوت کردم و همه رفتارهای تند و بدون منطق همسر خود را تحمل کرده ام . ولی متاسفانه همسر من بر اثر دخالت های مادرش بسیار ناسازگار شده و مدام حرف از طلاق میزند . من واقعا خسته شدم و علی رغم میل باطنی و نگرانی که برای آینده فرزندانم دارم به طلاق فکر میکنم .
الان نیز همسرم منزل را ترک کرده و پدرش به من پیام داده که طلاق دخترم را میخواهم .
من قصدم آزار و اذیت همسرم و خانواده اش نیست همه تلاش خودم را هم به کار گرفته ام که کار به اینجا نرسد . ولی الان برای من بسیار مهم است که حضاننت فرزندانم را حتما من به عهده بگیرم دخترم 13 ساله و پسرم 3 ساله می‌باشد . میخواهم لطف کنید و راهنمایی بفرمایید مراحلی که در دادگاه های خانواده اتفاق می افتد به چه گونه هست ؟
من باید شکایت خاصی مطرح کنم که همسر من از منزل رفته است ؟!
درخواست طلاق را باید من به دادگاه بدهم یا باید صبر کنم که همسرم درخواست طلاق را بدهد
مهریه همسر من 120 سکه و عندالاسططاعه می‌باشد . آیا همسر من به غیر از به اجرا گذاشتن مهریه وجه دیگری بابت اموال من و یا کار در منزل من میتواند مطالبه نماید یا خیر ؟!
برای در اختیار گرفتن حضانت دختر 13 ساله و پسر سه‌ساله ام چه اقداماتی را باید انجام بدهم

پاسخ ها :

حضانت فرزند حضانت طلاق