مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف موتور سیکلت با عابر پیاده

با سلام. بنده با موتور در جاده خاکی در حال حرکت بودم. ناگهان شخصی جلوی موتور من پرید و من هم کنترل خودم را از دست دادم و به او زدم. خودم بیشتر از او صدمه دیدم مقصر کیست؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
هر دو نفرتون می تونید مقصر حادثه باشید چرا سرعت زیاد 2-عدم توجه به جلو هم بی احتیاطی واز مصادیق تقصیر است عابرپیاده هم ممکن است بعلت عبور از محلهای غیرمجاز مقصر شناخته شود